Töltsd le a Rádió Bögre exkluzív Podcastjait, most ingyen!

 

Megjelent a Rádió Bögre Podcastja a BögreCast exkluzív interjúkkal és mixekkel!

Podcast Bögrés zenékkel

Eddig a gépedhez voltál kötve, de mostantól letöltheted az iPododra, PDAdra, vagy az mp3 lejátszódra a legfrissebb és csak neked készült beszélgetéseket és zenéket.

Iratkozz fel BögreCastra, és vidd magaddal a legfrissebb és legizgalmasabb mixeket és a legjobb interjúkat ingyen. Hallgasd a buszon, villamoson, sportoláskor, az autódban, vagy éppen akkor, amikor a Rádió Bögre oldalait lapozod.

Vágysz egy kis electropop, electroclash, french electro, german electro, house, techno, nu rave, minimal, indie zenére? Válogass a BögreCast epizódjai között. A zenészek ezeket a számokat egyenesen a Rádió Bögre számára keverték. A mixek többségéhez csak Bögre oldalain férhetsz hozzá, sehol máshol!

Itt hallhatod a sztárokkal készült exkluzív interjúkat, beszélgetéseket az elektronikus zenéről, munkájukról, terveikről, magánéletükről, vagyis mindarról, amit eddig nem tudtál róluk.

Hogyan iratkozz fel? Egyszerűen csak klikkelj:

 

RSS olvasón keresztül akarod elérni, akkor klikkel ide: http://feeds.feedburner.com/RadioBogre

BögreCastra, ami a Rádió Bögre Podcastja: http://feeds.feedburner.com/BogreCast
 
iTunes az iPodra - iTunes-ba másolható link itpc://feeds.feedburner.com/BogreCast

 

Rádió Bögre - friss hírek, kritikák, interjúk, beszélgetések, lemezbemutatók az elektronikus zene világából.  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radiobogre.blog.hu/api/trackback/id/tr49861275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása